[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”4_5″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]Has pensat en començar a córrer? Corres habitualment i pateixes lesions? Vols millorar com a corredor?

Des de Fisioblareix ens hem format amb la Clínica del corredor, del fisioterapeuta canadenc Blaise Dubois, i us podem ajudar donant-vos les eines necessàries per prevenir i tractar les temudes lesions.

Córrer és una de les activitats esportives que més incidència té de lesions i per això hauriem de veure-ho com quelcom més que cordar-se unes vambes i sortir a fer km.

Com a tot esport, requereix d’una tècnica i d’uns coneixements bàsics per fer que el córrer, no es converteixi en una tortura ni en un seguit de lesions com moltes vegades passa.

A Fisioblareix apostem al 100% per l’activitat física com a element de prevenció de moltes patologies i el córrer ens agrada especialment, per això  t’ajudem, facilitan-te les eines necessàries per tal de que puguis començar o continuar corrent molt de temps i sense fer-te mal.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]